Contact
COMANESTI, jud.BACAU
str. T. Vladimirescu, nr.5 B,
tel/fax 0234 371 700
mobil 0744 521 806,
0740 304 143
e-mail: miocod2002@yahoo.com
 

Sisteme de climatizare, panouri solare plane si instalatii solare, cazane pe lemne, gazeificare lemn, pompe caldura, montaj incalzire in pardoseala, echipamente si instalatii sanitare. Consiliere, montaj, instalare, punere in functie.

 

TEHNICA SOLARA

Colector tubular CPC
Colectorul tubular vidat CPC utilizeaza tuburi de 58 mm, usor de inlocuit individual garantand un randament ridicat.
Colector plat Premium Plus
Aceasta serie de colectori poate fi livrat in doua dimensiuni, pentru constructii inguste, sau pentru suprafete mai mari. Sistemul acopera in medie anuala pana la 70% din consumul de energie pentru incalzirea apei potabile.Tehnica speciala de montaj a colectorilor Premium permite montarea si in zonele mai inalte cu zapada, cu conditia unei substructuri adegvate.Confectionat din sticla solara securizata structurata pentru un randament mai ridicat al luminii, absorbitor din cupru sudat cu ultrasunete, tuburi din cupru in forma sinusoidala, izolatie de calitate din lana minerala (50 mm), rama de aluminiu negru eloxat, materiale rezistente la intemperii si ultraviolete, conector flexibil al colectorului pentru compensarea disiparii caldurii.
Colector plat de inalta performanta PremiumStar
Colector vana cu perete posterior de aluminiu, absorbitor de cupru, cu strat acoperitor de mare selectivitate, tehnica noua de laminare a tuburilor plate, sticla solara securizata, racord cu patru tuburi, golire automata, ideal pentru campuri mari de colectori, siguranta absoluta la stagnare.
Colector pentru montare in acoperis PremiumFlair
Integrare ideala in suprafata acoperisului, absorbitor de cupru, stra acoperitor Tinox de mare selectivitate, sticla solara securizata, rama colector cu legatura Finger-Joint, izolatie de calitate si siguranta mare in functionare prin rama de aluminiu de inalta calitate si garnitura de etansare EPDM.
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one